top of page
Search
  • Writer's pictureSofie Engell

De bedste cafeer i København med børn


Med to små børn har jeg gået utrolig mange gange i kbh og skulle amme eller var sulten. Det er ikke altid nemt at finde en cafe hvor der er plads til børn. Jeg har samlet mine bedste bud på børnevenlige cafeer i københavn. Her er der altid plads til de små. Du behøver som forældre ikke at blive flov, hvis børnene løber gennem cafeen, og vigtigst af alt, der er det man skal bruge til børnene for at cafe turen bliver en succes.


Jeg håber at I kan få lidt inspiration, og I er velkomne til at skrive til mig hvis I kender cafeer jeg burde prøve :)


Cafe sweet surrender

Cafeen ligger på Vesterbro. Det er en af mine absolut favorit steder. Jeg tager tit derhen med drengene efter vuggestue. I den ene ende er der et fint legeområde med cafe borde rundt om. I den anden ender er der lidt mere roligt med cafeborde og sofaer. De har bleer, hagesmække, pusleplads, højstole osv. Og det bedste ved det hele er at de har masser glutenfrit på menuen. Det meste af deres mad er økologisk. Det er en non profil cafe, hvor alt overskud går til lokale projekter. Fantastisk koncept. Personalet er virkelig skønne, de er alle frivillige og der er bare plads til at børnene kan hygge sig hos dem. Da jeg var der i går ville James, vores store dreng, ikke med hjem. En sød medarbejder kom og tog ham op til sig, de gik sammen en tur ud i køkkenet og kiggede hvorefter han gav James et papkrus med isterninger i til hjemturen. Han reddede os fra et hysterisk anfald :)
Cafe sonia

Er en lille cafe også på Vesterbro. Her er der et seperat lokale med legetøj, dette er rigtig fint da man altså kan få sit helt eget rum med børnene og derfor ikke skal tænke på om man generer andre. Her er de basis ting man har brug for med børn altså puslebord og højstole osv. Der er rigtig fin mad til børn og voksne som ikke er så dyrt. Denne cafe er også en social cafe så du støtter et godt formål når du ligger dine penge her. Jeg har været her meget med min mødre gruppe og ar altid været så glad for stedet. De har masser glutenfrit og økologi.
Cafe Gæst

Er egenligt ikke en børnecafe, men jeg afholder tit mine møder her og der er altid plads til en lille bebs der kravler rundt. Der er ikke pusleplads men der er højstole. Maden er virkelig lækker, de har efter min mening byens bedste brunch da du selv sammensætter menuen. Ud over det har de lækre salater og sandwicher. Jeg er utrolig glad for at komme her. Stemningen er meget low key. Men tag selv lidt legetøj, tegneting osv. med da der ikke er noget. Der er dog masser plads og overskud til børn <3
Lagkagehuset på frederiksberg alle

Jeg blev meget overrasket forleden. Jeg trådte ind på lagkagehuset for at få en kage med James og Marco. Der var et fint lille legehjørne med et par kurve med legetøj, tegnegrej osv. begge drenge nød at lege der og de fik et par venner som også var vilde med det. Det er et nemt sted at invitere veninden på en kop kaffe imens børnene leger. Der var ikke puslerum, men der var masser plads til leg og hygge.
The laundromat cafe, Gammel Kongevej

"Burgers, boobs, babies and stuff" Siger lidt om deres tilgang til børn. De har et rigtig fint legeområde. Alt hvad man skal bruge med højstol osv. De har en stor menu så du kan endda få et glas vin og nyde din mad mens børnene leger. Perfekt eller hvad? Der er super hyggelig stemning, en god blanding af forskellige mennesker og masser plads til at børnene kan hygge sig. De har vist en lignede cafe på Østerbro også med legeområde.
Designcafeen

Er en lille cafe på østerbro hvor der er et lille legeområde til børnene. Derudover er hylderne fyldt med det fineste legetøj og smukke ting til den kræsne kvinde, alt sammen til salg. Der er et super hyggeligt sted at få en kop kaffe. Du kan også leje cafeen til ex. barnedåb for et beskedent beløb og du får personalet med i handlen på dagen. Jeg har ikke været der så meget grundet afstanden, men min søster som har to børn bruger det flittigt.Xx Sofie

703 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page