top of page
Search
  • Writer's pictureSofie Engell

De fineste klæder til vores små


Obs. Ikke sponsoreret men indeholder links.


Jeg bliver ofte spurgt hvilke mærker vi er glade for til vores drenge og har derfor valgt at dele det med jer herinde. Jeg er utrolig glad for rolige jordfarver som både kan tåle at blive beskidt uden man ser det særligt meget, men som også giver en dejlig varm glød til de små.


En af mine absolut favorit mærker er The Simple Folk, det er et amerikansk mærke som laver de smukkest styles. Jeg kan simpelthen ikke kigge igennem deres hjemmeside uden at klikke lækre sweatre og andre smukke sager hjem. Det æstetiske univers er så fængende og så holder tøjet bare til helt vildt meget leg og tumlen rundt. Marco genbruger alt James tøj og det holder sig utrolig godt.En anden favorit herfra er et forholdsvist nyt mærke Lil Atelier, det er et mærke under Name It med lad dig ikke forskrække af det, du vil blive overrasket. De laver det smukkeste tøj, specielt deres smukke print til små piger er jeg helt tosset med. Stort set alle deres kollektioner har de sidste par år været jordfarver. Tøjer et enkelt, smukt og og i de skønneste materialer.
Også HutteliHut er vi storforbrugere af herhjemme, de laver det smukkeste og lækreste uldsweatre, huer og halsedisser som er nødvendigt disse kolde vintre vi har herhjemme. Allerede fra August er vi i deres lækre striktrøjer og det er simpelthen uundværlige i børnenes garderober.

Sidst men ikke mindst er vi herhjemme virkelig glade for Minimalisma og dette er specielt deres skønne uld tøj. I hver kollektion er der skønne brune nuancer, som gør sig så godt på de små. Vores drenges klædeskab er proppet med de smukkeste rullekraver i uld/silke som ikke bare holder de små varme, men også er virkelig bløde at have på. Også undertrøjerne i uld/silke er et must ikke kun de kolde dage men faktisk hele året da de hjælper med at temperere børnene.

Det var det for denne gang :) Jeg håber i er lige så glade for det fine ting som jeg er. Der er så mange andre fine brands derude. Dette er blot et lille udvalg.


Xx Sofie57 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page