top of page
Search
  • Writer's pictureSofie Engell

Den perfekt julegave til de små kokke !
Vores drenge er uden tvivl bil drenge, Marco er stadig glad for mange forskellige ting men James vil kun have biler, biler biler. Så det var en smule våget at kaste mig ud i et legekøkken til dem. Dog synes jeg at de (specielt Marco) manglede noget at lave mens vi laver aftensmad, så jeg tænkte at nu skulle vi give det et forsøg.


BEDSTE investering nogen sinde. Drengene blev SÅ glade da de så det. James gik straks i gang med at lave pasta med kødsovs, hans livret, og Marco synes bare det var det fedeste at få noget som han kan stå op af og lege med.
Jeg har blot fundet lidt ting i vores eget køkken som jeg synes passer ind og så får drengene lov at låne det. Så det behøver ikke være den helt store investering med masser udstyr til køkkenet. Børnene synes det er sjovt bare at røre i en skål, vaske op, åbne ovnen og putte ting derind.Køkkenet er SÅ smukt at du ikke behøver at gøre noget for at dekorere det. Jeg har længe kigget på legekøkkener fra Ikea og drømt om at sætte et personligt præ på dem som så mange andre bloggere gør, men jeg må ærligt erkende at jeg ikke har tid eller overskud til et sådan projekt. Så jeg er SÅ utrolig glad for dette smukke køkken som bare ser så lækkert ud præcis som det er.Måske der findes andre små kokke derude :) For os har det virkelig haft en betydning, da vi ofte ender med at sætte film på når vi laver mad. Nu kan vi på en anden måde have begge drenge med i køkkenet med os, uden de brænder nallerne på kogene vand og varme pander. Du kan finde det skønne køkken HER!!


Tak fordi du ville læse med :)


Xx Sofie

87 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page