top of page
Search
  • Writer's pictureSofie Engell

Julegave ønsker

Updated: Dec 4, 2018


Julen nærmer sig og det er ved at være tid til at kigge på julegave ønsker. Jeg synes det kan være svært med drengene da jeg virkelig synes de har mange fine ting allerede. Jeg har derfor prøvet at tænke lidt på hvad kan bruges i lang tid i stedet for meget aldersbestemte ønsker. Jeg håber at I kan få noget inspiration til jeres børns ønskeliste :)
En af de ting vi ønsker os til drengene i år er dette junior klaver.

Vi har en drøm om at drengene skal have musik som en stor del af deres liv. Hverken deres far eller jeg er særlig musikalske, men vi er begge klar på at lære. Derfor er dette klaver i toppen af ønskelisten, så kan vi nemlig alle sammen lære at spille og have det som et lille familie projekt. Der er så mange smukke klaver derude som ikke fylder meget og er egnet til børn.


Denne smukke kridttavle er også på ønskelisten i år. Det bedste ved den er at der på bagsiden kan side papir og James store passion i øjeblikket er at male med farvelade.

Noget af det jeg specielt godt kan lide ved denne tavle er det gammeldags look, det har virkelig noget charme. Her kan du finde kridttavlen :)


Med 2 små børn der er vilde med dyr er dette fine fødselsdags tog et must :) Jeg er simpelthen SÅ vild med det. Og jeg ved drengene ville elske det på fødselsdagsbordet.

James har noget med soldater og denne her babuska er da bare så fin tildrengene lille værelse :) Super sød og dekorativ.Denne smukke oganizer vil passe perfekt til drengenes værelse. Så enkel og smuk og drengene ville elske og ryde op med med alle de lommer :)
Dette smukke legekøkken har jeg længe kigget efter. Den varme glød er perfekt til den nordiske stil og drengene vil elske at lave mad med os i deres eget lille køkken. Det vil uden tvivl gøre madlavningen sjovere når de små kan være med.Smukke smukke klodser i den fineste pose. Det er en fantastisk gave da de aldrig går af mode og aldrig forældes, de bliver blot smukkere med alderen. Derfor kan de også gåi arv i mange generationer.

Jeg kan lige se et billede af at de to drenge sidder side om side på denne smukke bænk. James elsker at lave puslespil og være kreativ. Bordet er bare så elegant og smukt men stadig barnet med de fine farver. Jeg glæder mig utrolig meget til at de kan sidde og hygge sig sammen uden at at Marco ødelægger det hele :)
Jer der kender mig ved at jeg har en svaghed for kurve. De er geniale til at have legetøj i så det er nemt for børnene at komme til men stadig roligt og pænt at kigge på. De her kurve er bare så fine og de ville virkelig pynte på drengenes værelse.


Vi øver meget på bogstaver for tiden, James øver sig i at skrive dem og genkende dem. Det jeg elsker ved denne smukke tavle, er at den er sjov for børnene, imens de øver bogstaver. Samtidig er den smuk at bruge i indretningen, både til når børnene bliver større, men også til os voksne. Jeg kan lige forstille mig at komme hjem til en lille hilsen :)


Denne her cykel er bare for skøn. Den ligner min på en prik og der er virkelig ikke noget jeg elsker mere end at matche med mine drenge :) Jeg kan lige se et billede af, at jeg kommer cyklende med begge drengene på de her skønne Banwood cykler.Jeg håber at I er blevet inspireret og kan bruge mit indlæg til noget :)

Skriv endelig hvis der er spørgsmål.


Xx

Sofie

98 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page