top of page
Search
  • Writer's pictureSofie Engell

Vores yndlings vintertøj

Det kan være så svært at klæde sine børn på korrekt. Jeg får mange spørgsmål fra nybagte forældre omkring påklædning, og hvad er den korrekte påklædning for små børn. Min erfaring er, at der ikke er noget opskrift på det, da hvert barn er forskellig. Jeg kan se på min egne, at James er utrolig kuldskær og altid kold, hvor Marco, vores mindste, er væsentlig større bygget, og han er altid varm, der skal ofte mindre tøj til for at holde ham varm. Så det vigtigste er selvfølgelig at mærke dit barn, lægge mærke til, hvordan dit barn holder varmen og reagerer på det tøj, de har på, så finder du hurtigt ud af, hvad der fungerer for jer.


Jeg har lavet en lille beskrivelse af både vores 2 årige dreng James' garderobe samt vores 11 mdr. gamle Marcos garderobe. Jeg håber I kan finde lidt inspiration :)


James vinter garderobe!


December er en årstid med kulde og (forhåbentligt) sne. Derfor er mit yndlingstøj til drengene selfølgelig dejlige tykke trøjer. Denne smukke uld sweater er uden tvivl en af mine absolut favoritter til James denne sæson. Den er ekstrem varm grundet det tætte strik, og så er den bare så smuk.


Når man har et barn, som er så tynd, som vores dreng, James, så er man virkelig nødt til at sørge for at give barnet lag på lag og meget gerne med uld tøj, da det ellers er umuligt at holde varmen. Vores drenge får begge to et lag uldundertøj samt en trøje og en tyk uldsweater og uldstrømper. Først her er de varme nok til de mange kolde timer udendørs.


Derudover har James de lækreste forede vinterstøvler, som holder hans fødder dejlige varme, men uden at blive for varme, da det er læder og uld, og derfor ånder fødderne godt.Denne skønne flyverdragt har i den grad også overrasket mig. Det er James' overtøj, og det har det faktisk været noget tid nu, da han som sagt er en kold lille fyr. Normalt har min holdning været, at VER de TERRE var den eneste, som kunne holde ham varm, men jeg må sige, at denne her er væsentlig billigere og stadig gør jobbet godt.Marcos vinter garderobe!


Igen den smukkeste sweater i tæt strikket uld, så den er utrolig lækker og varm. Den fnuldrer ikke, hvilke er et kæmpe plus, så holder den sig nemlig pæn længere, og så er den økologisk :) Der er simpelthen ikke noget bedre ens små børn i lækkert strik.Når Marco skal ud og sove eller gå tur, så har han ALTID sweater, hue, futter og luffer på under hans overtøj. Det sikrer, at han ikke får kolde tæer og fingre, som han ellers altid gør. Derudover har han langærmet uld body samt uld leggings og uldstrømper.Derefter så kommer han i den blødeste ulddragt, vi har prøvet flere forskellige mærker, og jeg må sige, denne her er absolut favorit. Den er så lækker og blød, og så er jeg vild med, at man nemt kan vippe både hænder og fødder op, så han kan holde varmen eller blive kølet lidt af, hvis vi går ind i en butik f.ex. Denne bruger han både, når han sover, og vi er på tur i klapvogn eller bæresele. Den er så behagelig for ham i stedet for f.ex. en flyverdragt, og med alle de lag han har inden under, kan han sagtens holde varmen.Tak at I/du ville læse med. Jeg håber at du blev inspireret lidt til jeres vinter garderobe.


Xx Sofie


114 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page