top of page
Search
  • Writer's pictureSofie Engell

Yndlings legetøj

Updated: Dec 13, 2018


Lastbil og træbamsen er fra Sarah and beendrix kids, træklodser er fra Ooh No, aktivitetsstativet er fra Littleroom.


Drengenes værelse er nok det, jeg går mest op i for tiden. Det er der de vil have alle deres barndomsminder, det er det der vil være deres primære opholdssted de næste mange år. De forandre sig hele tiden, så værelset er også nødt til at rykke sig med som drengene udvikler sig. Jeg har lavet dette indlæg med noget af det, som fylder rigtig meget hos os herhjemme nu og håber I vil føle jer inspireret :) God læselyst.


Trælegetøj

Jeg får en del henvendelser vedr. børnenes legetøj. Jeg vil derfor give jer en liste over nogle af de steder jeg plejer at købe legetøj.

Som I måske har opdaget på min Instagram profil, er jeg helt vild med træ legetøj til børnene. Den æstetiske og smukke farve i træet gør at rummet ser meget roligt ud og dette tror jeg på er godt for børnene, som får rigtig meget stimuli gennem leg og læring i hverdagen. Det er også godt til småbørn, da de kan bide i legetøjet uden at vi som forældre skal bekymre os om der skulle være nogen skadelige stoffer i. Det er rent, uden kemi og godt for miljøet.

Trælastbil og træbamse er fra Sarah and bendrix kids, lille kurv fra H&M, stor kurv fra Malling living, tæppe fra cats and boys.


Smuk opbevaring

Jeg ved ikke med jer, men med en lille baryl i hjemmet som finder lego kassen og hælder det hele ud for at så at løbe videre til kassen med biler og hælde dem ud også, så bliver det meget hurtigt kaos her hjemme i vores lille lejlighed. Jeg blev ret hurtig træt af at løbe rundt efter James og rydde alt det op han nu havde ryddet ud. Derfor købte jeg et par af de her skønne stråkurve som jeg har placeret oppe på drengens klædeskab. Når James så vil lege med biler, så kommer han ind og henter en af os, og fortæller hvilken kasse han vil have. Først når den er ryddet op og sat på plads får han en ny. Det fungerer simpelthen så godt herhjemme. Der er som ethvert andet hjem med børn altid rodet, men i det mindste er det lidt begrænset og vi kan hurtigt få kontrol over situationen inden sengetid ;) Det kan virkelig anbefales. Ud over at være helt vild praktiske, er det også enormt smukke. De er med til at skabe en helt speciel stemning på drengeværelset, men kan også let rykkes i stuen, badeværelset eller ethvert andet sted i hjemmet.


Kurve kan findes billigt i H&M, søstrene grene osv.


Højdemåler fra Ferm Living, klodser fra Ooh No, luftballon fra Cam Cam, træbamse fra Sarah and bendix kids


Her kan du finde smukt trælegetøj og pynt til børneværelset:

www.sarahandbendrix.com

www.bisoudelou.com

www.woodenstory.pl

www.pinchtoys.com

www.garboandfriends.com

www.woodenmakings.dk

www.happylittlefolks.com

www.kids-world.dk

www.ovellie.dk

www.parcellet.dk


Kender du nogle som sælger lækkert trælegetøj og decor til børneværelset, så skriv endelig en kommentar. Jeg vil altid gerne lære nye at kende.

Tak fordi du læste med :)¨


Kærligst

Sofie

128 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page