top of page
Search
  • Writer's pictureSofie Engell

Den første cykel


(Indlæg er sponsoreret)


Vi har længe ledt efter en cykel til James, som netop er blevet 3 år. Han har kørt på løbe cykel, siden han var 1,5 år og det har helt sikkert forberedt ham godt til en pedalcykel. Vi har de sidste par måneder købt flere forskellige brugte cykler til ham. Den ene var for høj, til hans små 93 cm. Den anden alt for tung, til hans små 14 kg, cyklens vægt gjorde at han faldt hver gang han skulle starte og standse. Vi endte derfor med at løbe rundt med ham, klar til at gribe ham når han faldt, for falde, det ville han med garanti.


For få uger siden kom vi så til trafik legepladsen i Fælledparken. Her havde de flere forskellige cykler, som vi fik lov at prøve, bl.a. en fra mærket WOOM. James var ret begejstret for den, ikke mindst de flotte farver. Han fik kun prøvet den en enkelt gang, da vi så besluttede at bestille den.
I sidste uge fik vi så den flotte cykel hjem. James har navngivet den "Piuvv" fordi den er så hurtig :)

Jeg er så imponeret, over hvor god den cykel er for ham. Han drønende derud af, fra den første tur. Han lærte lynhurtigt at starte og standse selv, uden at falde. Allerede første tur lærte han at bruge håndbremserne. Nu har vi haft den i et par uger, han øver stadig at bruge håndbremserne når han er ved at køre ind i noget, der er det stadig mest fødderne som bremser ham. Men han bliver bedre og bedre for hver tur vi køre.
Noget af det aller bedste ved cyklen er at den ingenting vejer, blot 5 kg. Selv hvis James taber den, kan han sagtens selv rejse den, samt komme op og igang selv. Mange børne cykler til de helt små, vejer omkring 9 kg. Det er godt nok meget, når børnene ikke er større.Se lige de fine detaljer med små håndbremser og James ynglings, den flotte guld ringeklokke :) Både James og forældrene er kæmpe fan af "Piuvv".


De bedste anbefalinger af WOOM herfra.


Tak at I læste med og held og lykke med at finde den rigtige cykel til jeres børn :)

Skriv endelig hvis I har spørgsmål til cyklen.


Xx Sofie

217 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page