top of page
Search
  • Writer's pictureSofie Engell

Hvordan kommer man af med rygsmerter !

Kender du det, hvor man forsøger at rejse sig fra sengen, eller bukke sig ind over børnenes seng, men man ikke kan bevæge sig grundet stiv ryg. Hvor man ender med at kaste sit ene ben ud over kanten, efterfulgt af det andet ben og så slæber sin krop ind på børneværelset, hvor man knap kan komme ned i knæ for at give den lille sutten!! Det har været hverdag for os flere år.Min mand og jeg har i flere år døjet med smerter i lænd og ryg. Det er noget som har hæmmet os helt vildt, specielt med to små børn herhjemme har det været en udfordring. Vi har fået rigtig mange råd og ideer til hvad der kan hjælpe os. En af de ting vi mange gange er blevet rådgivet til, er at finde en bedre og større seng. Det besluttede vi os for at prøve og WOW en effekt!Vi er gået fra en 140 x 200 cm. boks madras fra Ikea, til en god kontinental seng på 180 x 200 cm. som er tilpasset vores vægt. Så jeg har fået en medium og Janus side er fast. Vi har de sidste par nætter sovet bedre, været mere friske når vi vågnede og ikke mindst haft færre smerter i ryggen! Er det lige vildt?. Jeg havde aldrig forestillet mig at en seng kunne have så stor betydning for mit overskud og fysik.

Og så er den bare smuk :D


Jeg er simpelthen ovenud lykkelig for vores nye seng og jeg ved den vil følge os til den falder fra hinanden.


En andet ting vi hører igen og igen, er træning træning træning. Og ja ærlig talt, der har ikke været det store overskud med 2 små børn, lejligheds renovering og fuldtidsarbejde. Men sidst jeg var forbi min dygtige Osteropat Peter Groes (Københavns bedste :)) så sagde han bund ærligt, at jeg er for slap og for svag! BUM.. Det var simpelthen så ufedt at få at vide så jeg drønnede direkte i fitness world og meldte mig til deres hold "Ass Attack".. Hvorfor vælger jeg Ass Attack tænker du måske, ja det gjorde jeg fordi at jeg gang på gang har fået af vide at smerter i ryggen skyldes svage balle muskler! Så nu er det bare i gang med balle/ryg træning :)


Lige en advarsel hvis du prøver Ass Attack, jeg havde VOLDSOMT ømme baller i 4 dage!! Vores 3 årige søn James måtte hjælpe mig med at tage strømper på, mens jeg lå på ryggen og ikke kunne bevæge mig. Av mine baller. "Moaar, du kan da selv tage strømper på! Du er jo voksen. " !! Haha..
Jeg håber at indlægget kan hjælpe andre som måske står i den situation vi har stået i så længe. Hvor ville jeg bare ønske at vi havde fået os en ordentlig seng for mange år siden. Og så er det bare at prioritere den træning selvom det er svært, måske bare en enkelt gang om ugen til at starte med.


Tak at I læste med <3


Xx Sofie242 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page