top of page
Search
  • Writer's pictureSofie Engell

Lidt om mig, hvem er jeg?Mit navn er Sofie, jeg er 28 år. Jeg er gift med Janus og sammen har vi James på 2,5 år og Marco på snart 1 🙂 Vi bor i en dejlig lille lejlighed, midt i skønne København.


Du tænker måske, hvad er det som gør at jeg vil starte en blog? For mig handler det meget om at jeg er vild med at skrive, jeg er tosset med at tage billeder og så er jeg mor. Jer derude som er forældre eller skal til at være det, kan sikkert genkende det med at side og google, det ene efter det andet og alligevel ikke helt finde de svar man søger. Så min tanke er lidt at skabe indlæg på det områder jeg selv synes som mangler derude. Lad mig endelig vide hvis i har nogen spørgsmål eller ønsker til indlæg, så skal jeg gøre mit bedste for at imødekomme dette.


Måske Kender du mig fra min instagram @byengell ellers skal du være velkommen til at følge med der også.


Anyway, jeg glæder mig til at komme i gang og tak at i vil læse med 🙂


Xx

Sofie

399 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page